WIKF 20th European Championships, vinterläger och graderingsträning

Publiceringsdatum: 2017-nov-21 17:20:48

WIKF Sweden 2017-11-20 Hej alla karatekas!

Vi är nu långt över 800 aktiva karatekas som tränar och kämpar på i våra åtta klubbar inom WIKF Sweden, härligt! Intresset för att tävla i kumite och kata ökar och vi får löpande rapporter och fina bilder på glada och framgångsrika unga tävlande på våra sociala medier. Jättekul tycker vi!

20th European Cup Wado Ryu WIKF Braga Portugal 2018

Tävlingarna kommer att hållas den 27 – 29 juli 2018 i Braga som kallas ”sportens huvudstad” i Portugal, se den officiella inbjudan här intill på hemsidan.

Eftersom tävlingarna ligger under semesterperioden med högsäsong för hotell mm så kommer uttagningar av tävlande och bokningar göras snarast. Preliminär anmälan för WIKF Sweden National Team skall lämnas senast 10 januari 2018.

Viktigt för dig som tävlar: En ny WIKF regel som står på sidan 20 i den officiella inbjudan är att alla tävlingsdeltagare skall ha deltagit på minst ett av WIKF anordnat läger per år för att få ställa upp i internationella WIKF mästerskap. Deltagandet på läger skrivs in i ditt WIKF pass som uppvisas vid registreringen inför tävlingen.

Mer information om anmälningar med ansökan till National Team Sweden kommer att skickas separat till klubbledarna i medlemsklubbarna.

Vi ser fram mot tävlingarna och hoppas på ett stort deltagande från WIKF Sweden!

WIKF Sweden Winter Course 2017

Den första helgen i december är det återigen dags för vårt vinterläger. Start fredag 1 december för brun och svartbälten, lördag 2 och 3 december för alla bältesgrader och åldrar. Se information här intill på hemsidan. Det är också ett bra tillfälle för tävlande i WIKF Sweden National Team att deltaga på inför kommande 20th European Cup Wado Ryu WIKF Braga Portugal 2018. Vi ser fram mot att träffa så många som möjligt från alla våra klubbar och träna och umgås tillsammans.

Graderingsträningar WIKF Sweden

Återkommande Graderingsträningar 3-4 gånger per termin som leds av vår Chief Instructor Michael Öberg och är mycket bra tillfällen att ställa frågor om och förbättra sina tekniker inför kommande graderingar. Deltagare från alla våra klubbar är välkomna, föranmälan behövs ej och träningen är kostnadsfri! Se tider här på hemsidan.

För styrelsen WIKF Sweden

Alf Aggring

Ordförande