Fantastisk tävlingshelg för SHOKAIDO KARATE KLUBB

Publiceringsdatum: 2017-okt-14 17:52:47

Under helgen arrangerades Heian Cup, en av Sveriges största tävlingar i Kata och Kumite. Tävlingen lockade ett 50 tal klubbar från Sverige och Norge. Shokaido slutade på en hedersvärd 7:de placering i den totala poänglistan, trots endast 4 deltagare!

Resultat Kumite.

Jimmy Haag, Seniorklass -75kg GULD,

Ricky Haag, Kadett -57kg GULD,

William Tambour, Kadett -57kg SILVER (final mot Ricky i samma klass).

Ozzy Haag, Pojkar 12år GULD.

LAG GULD i öppen kadett klass, genom Ricky och William. Lagen bestod av Team Kanzen, Team Viking Norge, WIKF Sarpsborg Norge, Botkyrka Shukokai och Sundsvalls Sportkarate. Shokaido tog sig övertygande till final där de mötte ett mixlag ifrån flera Norska klubbar. Laget bestod av -70 och +70kg deltagare.

William gick först ut och fick matchseger med 4-0. Ricky fick möta Heian Cup vinnaren i -70kg tillika Norsk Mästare 2017. Ricky vann matchen med hela 8-1 och GULDET var bärgat. Årets kanske roligaste tävling med "DREAM TEAM" resulterade i fyra GULD och ett SILVER